Au început înscrierile pentru grupa ce va incepe în Martie 2024! Inscrierile se fac doar pe bază de programare la numarul de telefon al secretariatului 0732505103

Clinicile scolii

Clinicile scolii 2023-11-29T16:11:54+00:00

In comunitatea clinicilor veterinare de prestigiu din Romania se regasesc si clinicile scolii, acestea fiind printre cele mai bune clinici veterinare din Bucuresti:

  • Clinicile TrickVet

In clinicile scolii cursantii sunt implicati in toate activitatile, fie in salile de operatie, de tratament, in internat sau in laboratoare cat si in receptiile acestora.

 

Inca de la deschidere, in anii 2000 si 2001, cabinetele veterinare TrickVet ofera toate serviciile medicale la aceleasi standarde inalte de calitate si operativitate.
Rezolvarea problemelor de sanatate ale pacientilor nostri, necesita rapiditate si eficienta in diagnosticarea si tratarea afectiunilor.

TrickVet se numara printre clinicile din Bucuresti, care ofera clientului acest avantaj, ce se datoreaza managementului, dotarii tehnologice si a laboratorului propriu.

Acoperind o gama larga de servicii medicale din toate specialitatile clinice ale medicinii veterinare si posibilitatea efectuarii investigatiilor necesare in cadrul aceleiasi clinici, alaturi de rapiditatea si siguranta diagnosticului, permit atingerea nivelului de calitate si operativitate urmarit de clinicile TrickVet.

Personalul cabinetelor TrickVet, pregatit continuu la cele mai inalte standarde profesionale, sub indrumarea Dr. Vlad Diaconescu, depune toate eforturile pentru rezolvarea operativa a problemelor de sanatate dar si de preventie ale pacientilor nostri.