Au început înscrierile pentru grupa ce va începe în 24 Septembrie 2022!

Intrebari Frecvente

Intrebari Frecvente 2020-08-20T11:55:19+00:00

INTREBARI FRECVENTE:

1. CAT DUREAZA CURSUL?
R: Cele 1080 de ore de curs specifice nivelului de calificare pentru acest curs (360 ore de teorie si 720 ore de practica) se desfasoara pe o perioada de 8 – 9 luni in functie de sarbatorile legale din perioada cursului.

2. UNDE SE TIN CURSURILE?
R: Orele de teorie se tin in cele doua sali de curs, respectiv la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Chimico-Farmaceutica din Bucuresti (ICCF) – Calea Vitan nr. 112 si la Centrul de Endoscopie si Chirurgie Minim Invaziva Veterinara din Bucuresti – Bld. Ion Ionescu de la Brad nr.5

3. CARE ESTE PROGRAMUL DE PREDARE?
R: Cursul teoretic se preda saptamanal (zilele si intervalul orar se stabilesc la inceputul fiecarei grupe), o saptamana se desfasoara de dimineata si o saptamana se desfasoara dupa-amiaza.
O data pe luna, intr-o zi de week-end se organizeaza un curs intensiv cu o durata de 6 ore. In cadrul acestui curs se fac si recapitulari ale notiunilor predate anterior.

4. CAT COSTA SI CUM SE FACE PLATA?
R: Costul cursului este de 3900 lei si se poate achita in rate astfel:
700 lei la inscriere (odata cu depunerea dosarului),
8 rate a cate 400 lei lunar
Modalitati de plata: ORDIN DE PLATA / DEPUNERE NUMERAR IN CONT
* RO18BTRLRONCRT0431692401 – Banca Transilvania Agentia Soseaua Oltenitei

5. DIPLOMA ESTE RECUNOSCUTA?
R: Certificatul de Calificare Profesionala este eliberat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, acreditat de Ministerul Educatiei Nationale si de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice.
In baza acestui Certificat, absolventii Scolii de Tehnicieni Veterinari se pot angaja ca tehnicieni / asistenti veterinari oriunde in Romania, in statele Uniunii Europene si in Statele Federative ale statelor europene ce nu se afla pe Continentul European.

6. UNDE FACEM PRACTICA?
R: Practica se efectueaza inca de la inceputul cursului in clinicile scolii (TrickVet si Centrul de Endoscopie si Chirurgie Minim Invaziva – Blue Vets, aflate in Bucuresti), in clinicile partenere din toate regiunile tarii si la ferma de bovine si porcine a scolii – Calinesti.