Intrebari Frecvente

Intrebari Frecvente 2023-05-08T16:38:01+00:00

INTREBARI FRECVENTE:

1. CAT DUREAZA CURSUL?
R: Cele 1080 de ore de curs specifice nivelului de calificare pentru acest curs (360 ore de teorie si 720 ore de practica) se desfasoara pe o perioada de 8 – 9 luni in functie de sarbatorile legale din perioada cursului.

2. UNDE SE TIN CURSURILE?
R: Orele de teorie se tin in sala de curs de la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Chimico-Farmaceutica din Bucuresti (ICCF) – Calea Vitan nr. 112 

3. CARE ESTE PROGRAMUL DE PREDARE?
R: Cursul teoretic se preda saptamanal, dupa-amaiaza (zilele si intervalul orar se stabilesc la inceputul fiecarei grupe).

4. CAT COSTA SI CUM SE FACE PLATA?
R: Costul cursului este de 4400 lei si se poate achita in rate astfel:
800 lei la inscriere (odata cu depunerea dosarului),
8 rate a cate 450 lei lunar
Modalitati de plata: ORDIN DE PLATA / DEPUNERE NUMERAR IN CONT
* RO18BTRLRONCRT0431692401 – Banca Transilvania Agentia Soseaua Oltenitei

5. DIPLOMA ESTE RECUNOSCUTA?
R: Certificatul de Calificare Profesionala este eliberat de Autoritatea Nationala pentru Calificari, acreditat de Ministerul Educatiei Nationale si de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice.
In baza acestui Certificat, absolventii Scolii de Tehnicieni Veterinari se pot angaja ca tehnicieni / asistenti veterinari oriunde in Romania, in statele Uniunii Europene si in Statele Federative ale statelor europene ce nu se afla pe Continentul European.

6. UNDE FACEM PRACTICA?
R: Practica se efectueaza inca de la inceputul cursului in clinicile scolii (TrickVet si Centrul de Endoscopie si Chirurgie Minim Invaziva – Blue Vets, aflate in Bucuresti), in clinicile partenere din toate regiunile tarii si la ferma de bovine si porcine a scolii – Calinesti.